2007.

|

Premium Rakija

Jabuka

Klasična rakija, bez boje, kristalno čista, rođena iz harmoničnog spoja zelene jabuke i slatke jabuke. Sve draži jednostavnog voća mogu se pronaći kako u ukusu, tako i u mirisu, što je čini posebnom.

jabuka-rakija
jabuka-rakija

Opis

DiBonis, rakija od jabuke, pruža pravo voćno iskustvo, gde svaki gutljaj otkriva kompleksnost i bogatstvo nota slatkoće, kiselosti i blage pikantnosti. Krase je bistri zlatnožuti tonovi, pružajući pogled na čistu i prozračnu tečnost koja obećava autentično voćno iskustvo. Boja Jabukovače od Dibonis-a prava je naznaka njenog sofisticiranog ukusa.

Optimalna temperatura posluživanja za Dibonis Jabukovaču je između 12°C i 16°C. Ova temperatura omogućava da se puni spektar aroma i ukusa istakne na najbolji način

Nagrade

Međunarodno takmičenje u rakijama, Gyula 2008. i 2009. - srebrna medalja

Novosadski poljoprivredni sajam 2009 - zlatna medalja

Hundeszt 2008. Budimpešta - zlatna medalja i šampionska nagrada

Analitička svojstva

Alkohol:

42%

Put do naše vinarije

premium bootstrap themes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.