Lozovača

Rakija lozovača, voćna rakija proizvedena destilacijom fermentisanog soka grožđa, očarava svojom karakterističnom voćnom notom i tradicionalnim mediteranskim šarmom.

Šifra proizvoda:
18

2007. | Premium Rakija


Rakija lozovača je voćna rakija koja se tradicionalno proizvodi destilacijom fermentisanog soka grožđa, poznatog kao loza. Tradicionalni postupak proizvodnje uključuje fermentaciju soka grožđa, nakon čega sledi destilacija u bakarnim kazanima. Destilacija se obično vrši više puta kako bi se postigla čistoća i visok kvalitet rakije. Rakija lozovača ima karakterističan voćni karakter, sa naglašenim notama grožđa. Ova rakija može imati raznolik spektar aroma, uključujući voćne, cvetne i začinske tonove.

Preporučena temperatura je obično između 12°C i 16°C. Hlađenje može pružiti dodatnu osvežavajuću notu, ali treba biti oprezan da se ne prehladi rakija

Alkohol
42%
Količina
500 ml

Podešavanja kolačića

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više možete pročitati klikom na dugme "Podešavanja".
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.