Kolekcija rakija naše porodične DiBonis vinarije

ZARONITE U SVET DIBONIS KOLEKCIJA RAKIJA

Malina

Rakija od maline je voćna rakija koja se dobija destilacijom fermentisanog soka malina. Ovaj aromatični napitak često ima intenzivan voćni ukus i karakterističnu boju. Rakija od maline obično ima bogat voćni ukus maline, s blagim kiselinama koje prate slatke note voća. Saznajte više o DiBonisovoj malini!

Pročitaj više
rakija
rakija

Komovica

Proces odležavanja na suvim komovima pridaje posebnu kompleksnost i bogatstvo ukusa ovoj rakiji koju DiBonis specijalno sprema. Sve ove osobenosti čine komovicu rakiju posebnom, ističući je kao autentično piće koje često ima svoje mesto u tradicionalnim ritualima i specijalnim prilikama.

Pročitaj više

Lozovača

Rakija lozovača, takođe poznata kao loza, je voćna rakija koja se tradicionalno proizvodi destilacijom fermentisanog soka grožđa, poznatog kao loza. Ova rakija ima svoje korene u mediteranskim i balkanskim regionima, a ime potiče od vrste grožđa koje se koristi u procesu proizvodnje.

Pročitaj više
rakija
rakija

Jabuka

Jabukovača, jedinstveni tip žestokog pića, uživa poseban ugled na Balkanu. Tajna visokog kvaliteta naše rakije od jabuka leži u pažljivom odabiru sorti i vrhunskih jabuka koje se koriste u procesu proizvodnje. Slatko-kisele note ovih posebno biranih jabuka čine DiBonis Jabukovaču pravim blagom ukusa. Uživajte u trenutku i otkrijte zašto je naša Jabukovača više od običnog pića.

Pročitaj više

Dunja

Rakija od dunje, kruna naše destilerijske veštine, predstavlja izvanredno voćno iskustvo koje se ističe svojom jedinstvenošću. Ova rakija ubraja se među sve cenjenija pića u Srbiji, a dunje spadaju u voćke kod kojih je pretvaranje roda u destilat možda i najzahtevniji koji može da savlada proizvođač rakije. DiBonis dunja, sa svojim kristalno bistrim tonovima, obećava nešto više od običnog pića.

Pročitaj više
rakija
rakija

Zova

Rakija od zove, sa sortom bazge, predstavlja jedinstvenu i aromatičnu vrstu voćnog destilata. Bazga spada među najstarije i najljekovitije biljke Evrope. Svi delovi bazge su lekoviti, no najčešće se koriste cvetovi i bobice. DiBonis rakija od zove se dobija od ploda crne bazge što krasi njenu aromu i ukus.

Pročitaj više

Šljiva

Rakija od šljiva, poznata i kao šljivovica, tradicionalni je voćni destilat koji ima dugu istoriju. Proces proizvodnje obuhvata fermentaciju soka od šljiva, nakon čega sledi destilacija. Tradicionalno se koristi bakarni kazan za destilaciju kako bi se postigao kvalitetan proizvod baš kao što ima DiBonis.

Pročitaj više
rakija
rakija

Kajsija

Rakija od kajsije je voćna rakija koja se proizvodi destilacijom fermentisanog soka od kajsije. Nakon fermentacije, sledi destilacija koja ima za cilj odvajanje alkohola od ostalih komponenti.

Pročitaj više

Specijal rakije

landscape

Neki tekst o specijalnim rakijama

Pročitaj više
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.