2020.

|

Stono

DiIceWine

  • Belo
  • Dessertno
  • Oxidativno

IceWine, iz berbe 2020. godine, je slatko belo vino koje odiše harmoničnim mednim ukusima pružajući nezaboravno iskustvo svakom gutljaju.

icewine
icewine

Opis

IceWine, slatko belo vino, odiše mednim ukusima u kojima ćete uživati, dok se ukus kitnikeza i sušenih kajsija savršeno uklapa, pružajući uživanciju tokom ispijanja. Grožđe se bere dok je smrznuto na vinogradu. Ovo obično znači da berba mora biti obavljena noću ili rano ujutro kada su temperature dovoljno niske da grožđe ostane zamrznuto. IceWine vino je često cenjeno zbog svoje kompleksnosti i jedinstvenosti, ali se takođe proizvodi u ograničenim količinama zbog specifičnih uslova potrebnih za njegovu proizvodnju.

Preporučena temperatura serviranja za IceWine obično je između 10 i 12°C. Ova temperatura omogućava vinu da zadrži svoju svežinu. Ovo je vino koje jednostavno ne dozvoljava da se bilo šta pije posle njega barem 24 sata, tačnije, može se piti ali se ništa ne oseća.

Nagrade

Priznanje za najbolje slatko ili poluslatko vino 2023.

Zlatna medalja 2022. Open Balkan Wine Trophy

Analitička svojstva

Način proizvodnje:

Oxidativno

Datum flaširanja:

6.2.2023.

Kiselost:

dessertno

Alkohol:

9.5%

Karakteristike i preporuke

Tip vina:

Slatko belo

Gastronomska preporuka:

IceWine je slatko vino koje se često uparuje s raznim desertima. Mogu se kombinovati sa kolačima sa voćem, slatkim sirevima, vanilinim i kremastim desertima, bademastim desertima. Pored toga može se savršeno uklopiti uz belu čokoladu!

Važno je napomenuti da je ovo samo smernica, a kombinacije hrane i vina su subjektivne.

Put do naše vinarije

premium bootstrap themes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.