2009.

|

Stono Kupaža

1697. senćanska bitka

  • Crveno
  • Suvo

Senćanska Bitka 1697. postaje nezaboravno vino, a DiBonis osvaja srca svojom jedinstvenom pričom.

sencanska bitka
sencanska bitka

Opis

Vino tamno-ljubičaste boje, intenzivnog ukusa i mirisa sa bogatom teksturom. U mirisima se oseća zrelo šumsko voće sa zaokruženim začinskim mirisima bibera i lovorovog lista koji daju impulsivnost vinu. U ustima je mekan, harmoničan sa smirenim taninima i veoma finim kiselinama, koje kao ukus voća ostaju dugo u završnici.

Ovo vino se može poslužiti na temperaturi između 16 i 18 stepeni Celzijusa.

Analitička svojstva

Način proizvodnje:

Oxidativno

Alkohol:

14%

Karakteristike i preporuke

Gastronomska preporuka:

Ovo vino će odlično pristajati uz različite vrste crvenog mesa, poput bifteka ili jagnjetine. Aromatične note šumskog voća i začinskih mirisa će se savršeno uklopiti sa sočnošću mesa. Jela od testenine sa bogatim sosevima, poput bolonjeze, odlično se slažu s ovim vinom. Struktura vina će se nositi s bogatim teksturama soseva.

Važno je napomenuti da je ovo samo smernica, a kombinacije hrane i vina su subjektivne.

Put do naše vinarije

premium bootstrap themes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.