2007.

|

Premium Rakija

Lozovača

Rakija lozovača, voćna rakija proizvedena destilacijom fermentisanog soka grožđa, očarava svojom karakterističnom voćnom notom i tradicionalnim mediteranskim šarmom.

lozovaca
lozovaca

Opis

Rakija lozovača je voćna rakija koja se tradicionalno proizvodi destilacijom fermentisanog soka grožđa, poznatog kao loza. Tradicionalni postupak proizvodnje uključuje fermentaciju soka grožđa, nakon čega sledi destilacija u bakarnim kazanima. Destilacija se obično vrši više puta kako bi se postigla čistoća i visok kvalitet rakije. Rakija lozovača ima karakterističan voćni karakter, sa naglašenim notama grožđa. Ova rakija može imati raznolik spektar aroma, uključujući voćne, cvetne i začinske tonove.

Preporučena temperatura je obično između 12°C i 16°C. Hlađenje može pružiti dodatnu osvežavajuću notu, ali treba biti oprezan da se ne prehladi rakija

Analitička svojstva

Alkohol:

42%

Put do naše vinarije

premium bootstrap themes
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.