DiBonis Családi Borászat bemutatja exkluzív bor kollekcióját!

MERÜLJÖN EL A DIBONIS BOROK VILÁGÁBAN

vineyard
wine-vineyard

A 1697-es Szenc-i csata

Ez az egyedi bor, melyet Szabadkán található szőlőskertekről származik, egy igazi borkülönlegesség. Mélyen sötétlila színével, intenzív ízével és gazdag illatával ez a bor új ízjegyeket fed fel. A 1697-es Szenc-i csata, a DiBonis különleges bora, mely egyedi történetével megnyeri a borbarátok szívét minden pohárban.

Bővebben
vino
vino

DiMerlot Amfora

A Merlot szőlő gyakran lágy, gyümölcsös borokat eredményez, melyek hangsúlyozzák a meggy és szilva vörös gyümölcs jegyeit. Ha ezt a szőlőfajtát amforában történő borászatra használják, elvárható, hogy a bor magán hordozza majd ennek a szőlőfajtának a jellemzőit, de az amfora által nyújtott sajátosságokkal kiegészítve. Az amforák, melyek az ókori hagyományokból származnak, természetes hőmérséklet-szabályozást biztosítanak és lehetővé teszik az oxigén enyhe áthaladását a bor érlelési folyamata során. Ez komplexitást és specifikus aromákat adhat a borhoz.

Bővebben

DiGeneroza Amfora

Szalmaszínű, száraz bor amforából, mely kajszi és körte ízű. Összeolvad az élénk savakkal, teremtve ezzel harmónikus borélményt. Az amforák, a hagyományos borhordók, hozzájárulnak a bor autentikusságához és karakteréhez, különleges jegyekkel ruházva fel, melyek évszázadokon átívelnek.

Bővebben
vino
vino

DiGeneroza

Ebben a borvidéken a DiBonis sikeresen ötvözi a hagyományos borászati mesterséget a modern Generoza bor készítési megközelítésével. A széles választékukból mindig kiemelkedik a Generoza bor, amely színével és gyümölcsös illatával elbűvöl, harmonikus borkóstolásban részesítve.

Bővebben

DiShiraz

A Shiraz (vagy más néven Syrah) egy fekete szőlőfajta, amelyből erőteljes karakterű és gazdag aromájú borok készülnek. Ez a fajta eredetileg a francia régióból származik, azonban megtalálható nálunk is, Szabadkában, a DiBonis borászatban. Széles körben ismert és kedvelt szerte a világon. A Shiraz borok gyakran intenzív gyümölcsös aromákat tartalmaznak fekete gyümölcsök, mint például fekete cseresznye, szilva és áfonya. Fedezze fel, milyen Shiraz bor rejlik a DiBonis borászatban!

Bővebben
vino
vino

DiFranc

A Cabernet Franc egy fekete szőlőfajta, melyet vörösborok készítésére használnak. Ez a borfajta gyakran kiemelkedik egyedi jellegével, felfedezve a változatos tulajdonságokat, amelyek változnak a szüret és a borkészítés specifikus megközelítéseinek függvényében. Az utóbbi évtizedekben a Cabernet Franc jelentős népszerűségének növekedését tapasztalta, különösen a Szabadkában található DiBonis borászat rajongói körében

Bővebben

DiMuskat

A muskotály borok ismertek az intenzív aromáikról és gazdag édes-savanyú ízükről, kiemelve a jellegzetes virágos jegyeket. Ezen kívül a muskotály szőlőfajtát a muskotályvíz is híressé teszi, ami esszenciális olaj, hozzájárulva a bor egyedi illatához és ízéhez. A DiBonis Muskotály bor karakterisztikus jegyeivel elbűvöli Önt, frissítő érintést nyújtva minden pillanatban.

Bővebben
vino
vino

DiNero Roze

A Nero, a Rozé bor, gyakran intenzív rózsaszín színnel, epres árnyalatokkal, leveszi a lábáról a félszáraz borok szerelmeseit. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy felfedezze ennek a fajtának a szépségét a könnyed DiBonis Rozé bor stílusában.

Bővebben

DiAliz

Az Aliz, édes fehér bor az érett szőlőből, az első illatnál lenyűgözi, az ízlelőbimbókat pedig elbűvöli. Ez nem csupán egy fantasztikus késői szüretű bor története, hanem egy olyan fajtáé, amelyről keveset tudunk, és amelyet nálunk még kevésbé termesztenek. A bor Boni Lasla unokájáról kapta a nevét, így ez a bor különlegesség vel kiemelkedik.

Bővebben
vino
vino

DiNero

A Nero, száraz vörösbor, egyedülálló élményt nyújt, amely különbözik a DiNera édes változatától. Különleges összetevőkből készül, gyakran kiemelve a gazdag gyümölcsös aromákat, beleértve a fekete gyümölcsöket. A Nero nem csak egy bor; ez a szőlőtermesztő szenvedélyének és a szőlőfajta egyedi jellemzőinek kifejeződése. A DiBonis Nero, a száraz változat, igazi mesterműként mutatkozik be nálunk.

Bővebben

DiIceWine

Az IceWine, más néven jégbor, egy különleges borfajta, amelyet a szüret előtt a szőlőföldön lefagyasztott szőlőből készítenek. Ez a folyamat lehetővé teszi a cukor és aroma koncentrációját a szőlőben, létrehozva egy édes és intenzív bort. A bor úgy csúszik le a pohárból, mint a folyékony arany, egyedi arany-sárga csillanással. Élje át az édes pillanatok varázsát a DiBonis IceWine édes borával.

Bővebben
vino
vino

DiSauvignon

Ez a bor, ami minden borászat lelkét hordozza. A Sauvignon eredetileg a francia borvidékről származik, de a DiSauvignon Szabadkarol, Palics melletti szőlőskertekről származik. Ez a fajta ismert az üde savasságáról, aromás profiljáról és gazdag gyümölcsös jellegéről. A felhasznált szőlőnek megvan a sajátos tulajdonsága, amelyek egyedivé és kedvelté teszik világszerte a borrajongók körében. Ismerje meg, milyen Sauvignon élményt kínál a DiBonis.

Bővebben

DiShiraz Rose

Shiraz (ismert még Syrah néven) egy fekete szőlőfajta, amely gyakran felhasználásra kerül vörösborok készítéséhez. A Shiraz Roze bor is fekete szőlőfajtákból készül, de olyan módon, hogy minimális érintkezés legyen a szőlőhéjjal. A rosé bor színe a szőlőhéjban lévő pigmentek től származik, de a fermentációs folyamat megszakad, mielőtt a szín sötétebb lenne, mint a vörösborok esetében. Ismerje meg a DiBonis Shiraz Roze bor mélységét.

Bővebben
vino
vino

DiChardonnay Amfora

A Chardonnay egy fehér szőlőfajta, ami az egyik legelterjedtebb és legismertebb szőlőfajta a világon. De az amforából készült borok ebben az esetben más minőséget mutatnak. Ez a szőlőfajta sikeresen termesztett számos szőlőtermő régióban világszerte, ideértve az ittani régiót is. A kóstolás során összetettebb gyümölcsös aromák jelenhetnek meg, például ananász, őszibarack és citrusfélék. A DiBonis-nál a Chardonnay trópusi és kőgyümölcsös ízvilággal rendelkezik!

Bővebben

DiMerlot

A Merlot egy fekete szőlőfajta, amelyet gyakran használnak száraz vörösborok készítéséhez. Ez a fajta világszerte népszerű, és sok borvidéken ültetik. Nálunk, Szabadkán is megtalálható ez a szőlőfajta. A Merlot bor jellegzetességei nagyban változhatnak a termesztési régiótól függően, és a DiBonis jelentősen hozzájárult ennek a ízletes borának létrehozásához.

Bővebben
vino
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.