Családi DiBonis Pincészet Borkollekciója

MERÜLJÖN EL A DIBONIS BORKOLLEKCIÓ ÉS PÁLINKAKÖZPONT VILÁGÁBAN

vineyard-landscape
vineyard-fence

A DiBonis Borról

Üdvözöljük a DiBonis borok világában, ahol a hagyomány és a technológiai fejlődés találkozik, létrehozva egyedi harmóniát minden cseppben. Ma, a modern technológia segítségével boraink valódi mesterművé váltak, eleganciával és különböző aromákkal telve. Borkészítési filozófiánk a természetességen alapul. Enológiai anyagok vagy inaktív élesztő használata nélkül autenticitásra törekszünk minden palackban. A kén mértékletes használatával óvjuk boraink integritását.

Boraink magyar tölgyfahordókban pihennek, természetes öregedést és egyedi karaktert biztosítva nekik. A magyar amforák, Dionüszosz művészi ábrázolásával, különleges pecsétet adnak a fiatal chardonnay boroknak, létrehozva egyedi stílust és emlékezetes illatot. Üdvözöljük boraink felfedezésében - a hagyomány, a technológia és a szenvedélyes elkötelezettség találkozása. Egy felejthetetlen élményt teremtünk minden kortyban.

A 1697-es Szenc-i csata

Ez az egyedi bor, melyet Szabadkán található szőlőskertekről származik, egy igazi borkülönlegesség. Mélyen sötétlila színével, intenzív ízével és gazdag illatával ez a bor új ízjegyeket fed fel. A 1697-es Szenc-i csata, a DiBonis különleges bora, mely egyedi történetével megnyeri a borbarátok szívét minden pohárban.

Bővebben
vino
vino

DiMerlot Amfora

A Merlot szőlő gyakran lágy, gyümölcsös borokat eredményez, melyek hangsúlyozzák a meggy és szilva vörös gyümölcs jegyeit. Ha ezt a szőlőfajtát amforában történő borászatra használják, elvárható, hogy a bor magán hordozza majd ennek a szőlőfajtának a jellemzőit, de az amfora által nyújtott sajátosságokkal kiegészítve. Az amforák, melyek az ókori hagyományokból származnak, természetes hőmérséklet-szabályozást biztosítanak és lehetővé teszik az oxigén enyhe áthaladását a bor érlelési folyamata során. Ez komplexitást és specifikus aromákat adhat a borhoz.

Bővebben

DiGeneroza Amfora

Szalmaszínű, száraz bor amforából, mely kajszi és körte ízű. Összeolvad az élénk savakkal, teremtve ezzel harmónikus borélményt. Az amforák, a hagyományos borhordók, hozzájárulnak a bor autentikusságához és karakteréhez, különleges jegyekkel ruházva fel, melyek évszázadokon átívelnek.

Bővebben
vino
vino

DiGeneroza

Ebben a borvidéken a DiBonis sikeresen ötvözi a hagyományos borászati mesterséget a modern Generoza bor készítési megközelítésével. A széles választékukból mindig kiemelkedik a Generoza bor, amely színével és gyümölcsös illatával elbűvöl, harmonikus borkóstolásban részesítve.

Bővebben

DiShiraz

A Shiraz (vagy más néven Syrah) egy fekete szőlőfajta, amelyből erőteljes karakterű és gazdag aromájú borok készülnek. Ez a fajta eredetileg a francia régióból származik, azonban megtalálható nálunk is, Szabadkában, a DiBonis borászatban. Széles körben ismert és kedvelt szerte a világon. A Shiraz borok gyakran intenzív gyümölcsös aromákat tartalmaznak fekete gyümölcsök, mint például fekete cseresznye, szilva és áfonya. Fedezze fel, milyen Shiraz bor rejlik a DiBonis borászatban!

Bővebben
vino
plums
plums

O DiBonis Pálinkáról

Üdvözöljük a pálinkafőzés történetében. Ez az egyedi utazás 2007-ben kezdődött azzal az ambícióval, hogy forradalmi technológiát alkalmazzunk. Büszkén kiemeljük, hogy már az első budapesti versenyünkön három arany- és számos ezüstéremmel jutalmaztak kivételes bodza pálinkánkat.

A gyártásunk szívében a minőség és az innováció iránti elkötelezettség rejlik. Bodza pálinkánk nemcsak egy termék, hanem egy olyan művészet, amely meghódítja a pálinka kedvelők ízlelőbimbóit és szívüket. Várható egy elsőosztályú élmény minden új kortyban, mert pálinkánk nemcsak az ízt hordozza, hanem elmeséli az elkötelezettség, a szenvedély és a kiválóság történetét is. Csatlakozzon hozzánk a pálinka világának felfedezésében!

Málna

A málnapálinka egy gyümölcsös pálinka, amelyet málna erjedt lének destillálásával készítenek. Ez az aromás ital általában intenzív gyümölcsös ízzel és jellegzetes színnel rendelkezik. A málnapálinka általában gazdag málna ízzel rendelkezik, enyhén savanykás jegyekkel, amelyek kísérik a gyümölcs édes ízét. Tudjon meg többet a DiBonis málnapálinkájáról!

Bővebben
rakija
rakija

Törkölypálinka

Az érlelési folyamat a száraz törkölyön különleges komplexitást és ízgazdagságot kölcsönöz a DiBonis által készített pálinkának. Mindezen jellegzetességek egyedivé teszik a törkölypálinkát, kiemelve azt autentikus italként, amely gyakran helyet kap hagyományos rituálékban és különleges alkalmakon.

Bővebben

Szőlőpálinka

A szőlőpálinka, más néven loza, egy gyümölcsös pálinka, amelyet hagyományosan a szőlő mustjának, a lozának a desztillációjával készítenek. Ez a pálinka gyökereit a mediterrán és balkáni régiókban ereszti, a neve pedig a gyártási folyamatban használt szőlőfajtáról származik.

Bővebben
rakija
rakija

Alma

Az almából készült pálinka, egyedi szeszital, különleges tiszteletnek örvend a Balkánon. Az alma pálinka minőségének kulcsa az almaválaszték gondos kiválasztása és a gyártási folyamatban felhasznált kiváló minőségű almákban rejlik. Ezek a különlegesen kiválasztott almák édes-savanyú jegyekkel teszik a DiBonis Alma Pálinkát valódi íz kincsévé. Élvezze a pillanatot, és fedezze fel, miért több a mi Alma Pálinkánk, mint egy átlagos ital.

Bővebben

Birslama

A birspálinka, az égetési mesterségünk csúcsa, egyedi gyümölcsélményt nyújt, amely sajátosságaival kiemelkedik. Ez a pálinka Szerbiában az egyik legbecsültebb ital, a birsalma pedig azok közé a gyümölcsök közé sorolható, ahol a termés átalakítása párlattá talán a legképzettebb pálinkakészítők számára is kihívást jelent. A DiBonis birspálinka kristálytiszta árnyalataival többet ígér egy egyszerű italnál.

Bővebben
rakija

Pálinka Különlegességeink

landscape

Ismerje meg Speciális pálinkáinkat - gyümölcsös finomságok extra bájjal. Mindegyikük szárított gyümölcsön érlelődött, mint például a szárított birsalma, vilmoskörte és más összetevők, így ellenállhatatlan aromát és színt biztosítva. Viccesen "női pálinkáknak" nevezzük őket. Kóstolja meg őket, és fedezze fel, miért különlegesek!

Bővebben
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.